Uspořádali jsme tradiční Hasičský ples, do Slatiny se dorazily bavit desítky lidí

V sobotu 25. ledna 2020 se od 20 hodin konal v sále Kulturního domu Slatina tradiční Hasičský ples místního dobrovolného sboru.

Celé akci předcházely pečlivé přípravy, od podrobného plánování při zasedání výboru až po dopolední přípravy. Ženy připravily 1605 jednohubek, muži dotáhli z místních lesů – tedy z klubovny slatinského mysliveckého sdružení, kterému za dar děkujeme – divoké prase do tomboly a smotali hadice na večení Kuľaní céčkem.

Na ples dorazilo 156 lidí. O drobné občerstvení se staral bar, o to větší místní hospoda – na výběr bylo hned ze tří jídel. K tanci a poslechu hrála hudební skupina Visitors.

Výše zmíněná tradiční plesová soutěž Kuľni céčkem vypukla okolo desáté hodiny, správný postup byl letos předveden pouze “ na sucho“. Necelá dvacítka soutěžících dostala šanci najít ten správný švunk a trefit tisícovku, povedlo se to v druhé polovině startovního pole.

Po půlnoci se ti, kteří čekali štěstí ve hře, zapojili do losování tomboly. Děkujeme sponzorům i dobrovolníkům za pěkné ceny.

Všechny, kterým se u nás líbilo, zveme na Obecní ples 15. února 2020 a na další Hasičský ples 23. ledna 2021.